fbpx

Helppoutta, säästöä ja riskittömyyttä palvelumallista

Sähkö
Ilmalämpö
Säästö 431.20€ / vuosi

Petri Rutanen oli harkinnut ilmalämpöpumpun hankkimista suorasähkölämmitteiseen kotiinsa ja nettiä selatessaan törmäsi Lämpöpalveluihin. Uudella mallilla hankittava pumppu herätti kiinnostuksen, sillä laitteen ostamisen sijaan hankinnan voisi tehdä helpommin ja vaivattomammin. Laitteen ostamiseen liittyy omat riskinsä ja Petri tulikin siihen tulokseen, että palvelumalli on vaivattomuutensa lisäksi riskitön tapa hankkia pumppu.

Tuumasta toimeen

Tilaus verkkokaupan kautta onnistui nopeasti ja asennuksen jälkeen laite onkin ollut jatkuvassa käytössä. Laitteen käyttäminen itsessään ei ole tuottanut vaikeuksia ja etäohjaus on luonut käyttömukavuutta, sillä vaikkapa reissusta palatessa, voi etukäteen laittaa jäähdytyksen tai lämmityksen päälle. Lämmitys ja jäähdytys ovatkin jakautuneet mukavasti huoneilmaan, minkä lisäksi koko huoneilman laadussa on voinut huomata eroa, kun ilma liikkuu ja suodattuu laitteessa.

Säästöjä on odotettavissa useita satoja euroja vuodessa, kun kyseessä on suorasähkölämmitteinen asunto. Tässä auttaa lämmityskaudella erityisesti ilmalämpöpumpun nopeus, eikä koko asunnon lämmitystä ole välttämätöntä heti laittaa päälle kelien viilentyessä. Ilmalämpöpumpulla lämmityksen saa tuntumaan heti huoneilmassa. Lämmityksen säästöpotentiaalin lisäksi asumismukavuutta tuo kesähelteillä asunnon viilennysmahdollisuus.

”Maksat vaan kuukausimaksun ja homma on siinä. Kaikki kuuluu palveluun.”

Petri Rutanen, Mäntsälä, Omakotitalo

Kohteeseen tilattu palvelu


Katso myös nämä

Sähkökattilan korvaaminen vesi-ilmalämpöpumpulla toi 45% pudotuksen sähkölaskuun

Koko talon luonne muuttui, kun lämpötila pysyy vakiona.
Sähkö
Ilma vesilämpö
Säästö 2170€ / vuosi

Ilmalämpöpumppu loi asumismukavuutta myös kuumilla keleillä

Tämä on tulevaisuuden juttu helppouden ja nopeuden takia. Tämä olisi pitänyt keksiä jo viisi vuotta sitten.
Jokin muu
Ilmalämpö

Helppoutta, säästöä ja riskittömyyttä palvelumallista

Maksat vaan kuukausimaksun ja homma on siinä. Kaikki kuuluu palveluun.
Sähkö
Ilmalämpö
Säästö 431.20€ / vuosi