Ilmalämpöpumppu  1,29 / vrk

39,90 / kk

Tarjoamme kotiisi tai kiinteistöösi palveluna ilmalämpöpumppuratkaisut huolettomasti. Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää tai viilentää kotiasi vuodenajasta riippumatta.

Pääset nauttimaan sopivasta ja tasaisesta huonelämpötilasta sekä energiatehokkuudesta, ilman omistamisen huolia, ammattilainen apunasi.

AlpicAir-ilmalämpöpumput tarjoavat tehokkuutta hiljaisella toiminnalla ja matalalla energiakulutuksella. Laite on tyylikkäästi muotoiltu ja ympäristöystävällinen.

Katso sisältö

Teknistä tietoa AlpicAir-ilmalämpöpumpusta

Ilmalämpöpumput tarjoavat tehokkuutta hiljaisella toiminnalla ja matalalla energiakulutuksella. Laite on tyylikkäästi muotoiltu ja ympäristöystävällinen.

Tarkemmat tekniset tiedot
Jäähdytysteho, kW (min-max)3,5 (0,7 - 4,0)
Lämmitysteho, kW (min-max)3,7 (0,8 - 4,5)
Sähkönkulutus jäähdytyksessä, kW (min-max)1,1 (0,1 – 1,5)
Sähkönkulutus lämmityksessä, kW (min-max)1,0 (0,2 – 1,5)
Sähkökytkentä, V/Vaihe/Hz230/1/50
SEER7,0
SCOP4,0
Energiatehokkuusluokka (jäähdytys/lämmitys)A++/A+
Sisäyksikön ilmavirta m3/h680/560/450/390
Sisäyksikön äänenpaine (Lp), dB(A)42/35/30/26
Ulkoyksikön äänenpaine (Lp), dB(A)52
Sisäyksikön mitat, mm894×291×211
Ulkoyksikön mitat, mm848×596×320
Sisäyksikön paino, kg11,0
Ulkoyksikön paino, kg31,0
KylmäaineR32
Maksimi putkipituus, m20,0
Maksimi korkeusero, m10,0
Toiminta-alue jäähdytystilassa, °C-15 - +43
Toiminta-alue lämmitystilassa, °C-22 - +24

Ilmalämpöpumpun vaihto?

Vaihdamme myös nykyisen pumpun uuteen ja olet palvelusopimuksen piirissä!

Huoleton palvelumalli 39,90 € / kk

Lämpöpumppuratkaisut jatkuvalla palvelumallillamme on huolettoman kiinteistönomistajan valinta. Pääset nauttimaan sopivasta ja tasaisesta huonelämpötilasta sekä energiatehokkuudesta, ilman omistamisen huolia, ammattilainen apunasi. Säästö ilmalämpöpumpulla on noin 30 – 50 € kuukaudessa, riippuen lämmitysmuodosta.

MIKSI VALITA ILMALÄMPÖPALVELU?

Luotettavuus

Olemme kotimainen, luotettava ja vakavarainen kasvuyhtiö. Kuulumme Taalerin Kiertotalousrahastoon yhdessä emoyhtiömme Etelä-Suomen lämpöhuolto Oy:n kanssa. 

Palvelu

Palvelemme sinua aina lämmitykseen liittyvissä asioissa intohimoisesti ja ammattimaisesti. Jatkuva palvelu mahdollistaa tämän sinulle täysin veloituksetta. 

Hinta

Toimme markkinoille ainutlaatuisen ja edullisen tavan hankkia lämpöpumppu palveluna 39,90 € / kk. Lämpöpumppujen kuukausittainen energiansäästö on suurempi kuin palvelumaksu kuukaudessa.

Huolettomuus

Palvelusopimus on loistava tapa hankkia lämmitys-ja viilennyslaitteet ilman omistamisen huolia. Olemme valinneet pumppuun hinta- laatusuhteeltaan parhaat komponentit, josta on tuotteistettu Venti tuotemerkki. Vastaamme pumpun toiminnasta koko sopimuskauden ajan. Tästä syystä meillä on  yhteinen intressit pumpun laadusta. 

Ammattilainen

Olemme lämpöpumppualan uudistaja ja edelläkävijä yritys. Yhtiössämme on monipuolinen kokemus toimialalta ja se on sinulla käytettävissä. Olemme Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry:n jäsen.

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy on kotimainen kasvuyritys, joka toteuttaa ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita viilennys-ja lämmitysratkaisuja palveluna kiinteistöihin.