Ilmalämpöpumpun kotitalousvähennys

Säästä lämpöpumpun asennuskulussa jopa 40 %

Tiesitkö, että kotitalousvähennyksen avulla voit vähentää verotuksessasi 40 % ilmalämpöpumpun asennustyön kustannuksista? Huomioitavaa on, että vähennys koskee ainoastaan työvoimakuluja, ei itse laitteen hankintaa. Vähennyksen enimmäismäärä on 2 250 euroa henkilöä kohden vuodessa, joten pariskunnalle kertyy vähennystä jopa 4 500 euroa.

Tarkastellaan esimerkkiä, jossa ilmalämpöpumpun asennustyön hinta on 600 euroa. Tästä summasta 40 %, eli 240 euroa, voidaan vähentää suoraan verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Tämä tekee asennuksesta huomattavasti edullisemman (600-240 = 360 €, pl. omavastuun).

Säästöä kukkarolle ja ympäristölle ilmalämpöpumpulla

Kotitalousvähennystä hyödyntämällä teet siis taloudellisesti fiksun ratkaisun, samalla kun edistät kestävää ja energiatehokasta elämäntapaa. Lämpöpumpun hankinta ja asennus voivat olla alku merkittäville säästöille niin kukkarossasi kuin ympäristössäkin.

Muista, että ilmalämpöpumpun asennus tulee teettää ammattilaisella, jotta se on sekä turvallista että mahdollista vähentää verotuksessa. Samalla tuet paikallista yritystoimintaa ja työllisyyttä. Kotitalousvähennyksen avulla ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus on viisas ja kustannustehokas investointi tulevaisuuteen.

v

Lähetä viesti