fbpx

Paljonko se ilmalämpöpumpun palvelusopimus maksaakaan?

Niin, tähän kysymykseen törmäävät myyjämme toistuvasti kentällä liikkuessaan. Luultavasti itsekin mietit otsikon kysymystä, koska kirjoitukseemme olet löytänyt tiesi. Olet saattanut selailla eri pumppuvaihtoehtoja, niiden hintoja eri tarjoajilta, asennusta ja ylläpitokustannuksia. Vaihtoehtojen vertailu saa paatuneemmankin kilpailuttajan raapimaan päätään. Tehdäänpä hinnan arvioinnista yhtä helppoa, kuin pumpun hankkiminen Lämpöpalveluiden kautta.

Rahoituksella vai palvelulla?
Lähdetään oletuksesta, että haluat hankkia pumpun avaimet käteen-tyylillä ilman kertainvestointia, tehotarpeen arviointia, oikean mallin valintaa, takuiden selvittelyä ja pätevien asentajien etsimistä. Tällä hetkellä markkina tarjoaa palvelumallimme lisäksi lähinnä rahoitusvaihtoehtoja.

Pumppu asennuksineen maksaa n. 2 200€. Arvioidaan tämän kokoiselle rahoitukselle 6,9%:n korko ja 4€/kk hoitokulut. Laina-ajaksi määritetään palvelusopimuksemme 96 kuukauden pituus.

Näillä oletuksilla rahoituksen todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 10,94% ja lainan kokonaiskustannukseksi 3 252,94€. Kuukausierä on tällöin 33,88€/kk.

Hetkinen, paljonkos se meidän palvelusopimuksemme olikaan? No sehän on 39,90€/kk. Toisin sanoen ero rahoitukseen on ainoastaan kuusi euroa!

Mitä saat kuudella eurolla?
Kuudella eurolla saat trendikahvilasta kahvin joka kuukausi. Mikäli kuitenkin koet ilmalämpöpumpun olevan kahvia järkevämpi sijoitus, kuudella eurolla saat kaiken tämän:

  • Takuun 8 vuodeksi 2 vuoden sijaan. Sekä asennukselle, että laitteelle.
  • Laitteen kaikki huollot ja korjaukset.
  • Ammattilaisen avun laitteen koko eliniäksi.
  • Asumismukavuuden parantumisen ilman omistamisen huolia.

Laitteen eliniän pidentäminen on laitteen hankinnan rinnalla oma ympäristötekonsa. Palvelumme varmistaa, että mahdollisuudet laitteen rikkoutumiselle ennenaikaisesti ovat mahdollisimman pienet.

Kiinnostaako huoleton ilmalämpöpumpun hankinta? Lue lisää täältä.

 


Katso myös nämä

Paljonko se ilmalämpöpumpun palvelusopimus maksaakaan?

Niin, tähän kysymykseen törmäävät myyjämme toistuvasti kentällä liikkuessaan. Luultavasti itsekin mietit otsikon kysymystä, koska kirjoitukseemme olet löytänyt tiesi. Olet saattanut selailla eri pumppuvaihtoehtoja, niiden hintoja eri tarjoajilta, asennusta ja ylläpitokustannuksia. Vaihtoehtojen vertailu saa paatuneemmankin kilpailuttajan raapimaan päätään. Tehdäänpä hinnan arvioinnista yhtä helppoa, kuin pumpun hankkiminen Lämpöpalveluiden kautta. Rahoituksella vai palvelulla? Lähdetään oletuksesta, että haluat hankkia […]

Mikä on oikea lämpöpumppu minulle?

Lämpöpumput ovat energiatehokkain lämmitysmuoto kiinteistöille

Onko palvelusopimus järkevä valinta?

Monella meillä kiinteistön omistajalla on varmasti tällä hetkellä mielessä lämmitysremontti. Miten sen toteuttaa ja kenen kanssa? Miten saisimme sen mahdollisimman huolettomasti?