Rakennusaikainen lämmitys ilmalämpöpumpulla vain

6 € / vrk, tai  99 € / kk*

u

Kuluuko erilaisten lämmitys- ja kosteudenpoistolaitteiden vuokriin ja hallinnointiin työmailla merkittävästi aikaa ja rahaa?

Ikkuna- tai oviaukkoon asennettava ilmalämpöpumppu

6 €  / vrk, tai 99 € / kk (*min 4 kk sopimus)

 

Optimoi sisäilmaolosuhteet jo varhaisessa rakennustyön vaiheessa, jolloin projektin läpivientiaika nopeutuu väistämättä. Ilmalämpöpumppu säästää vuokrattunakin merkittävän summan, perinteiseen lämmittämiseen ja kosteudenpoistoon verrattuna. 

Hyödyt rakentajalle 

  • Edullinen ja kiinteä päivähinta  6 €/vrk
  • Vielä edullisempi kiinteä kk hinta 99 €/kk, kun vähintään 4 kk sopimus
  • Lämmitys ja kosteuden poisto samassa

Kuinka se toimii?

Pumppu on noudettavissa  trukkilavan päällä toimintavalmiina elementtinä. Elementti on nostokahvojensa ansiosta työmaalla helppo asentaa ikkuna- tai oviaukkoon esim. kiiloilla ja uretaanivaahdolla.

Töpseli seinään, kaukosäätimestä sopivat säädöt, jonka jälkeen jokainen työmaalla työskentelevä henkilö voi keskittyä omaan hommaansa, optimaalisissa olosuhteissa, ilman että puhaltimet pyörivät jaloissa.

Rakennuksen ollessa loppusuoralla, sahataan väliaikainen lämmitin pois aukostaan, palautetaan se meille. Lopuksi kiinnitetään viimeinen ikkuna tai ovi paikoilleen

Realparkinkatu 4 Lempäälä 

Suutarilantie 61  Helsinki

 

 

Ilmalämpöpumppu palveluna
Ilmalämpöpumppu palveluna

Teknistä tietoa Venti Pro -ilmalämpöpumpusta

Venti Pro -ilmalämpöpumput tarjoavat tehokkuutta hiljaisella toiminnalla ja matalalla energiakulutuksella. Laite on tyylikkäästi muotoiltu ja ympäristöystävällinen.

Tarkemmat tekniset tiedot
Jäähdytysteho, kW (min-max)3,5 (0,7 - 4,0)
Lämmitysteho, kW (min-max)3,7 (0,8 - 4,5)
Sähkönkulutus jäähdytyksessä, kW (min-max)1,1 (0,1 – 1,5)
Sähkönkulutus lämmityksessä, kW (min-max)1,0 (0,2 – 1,5)
Sähkökytkentä, V/Vaihe/Hz230/1/50
SEER7,0
SCOP4,0
Energiatehokkuusluokka (jäähdytys/lämmitys)A++/A+
Sisäyksikön ilmavirta m3/h680/560/450/390
Sisäyksikön äänenpaine (Lp), dB(A)42/35/30/26
Ulkoyksikön äänenpaine (Lp), dB(A)52
Sisäyksikön mitat, mm894×291×211
Ulkoyksikön mitat, mm848×596×320
Sisäyksikön paino, kg11,0
Ulkoyksikön paino, kg31,0
KylmäaineR32
Maksimi putkipituus, m20,0
Maksimi korkeusero, m10,0
Toiminta-alue jäähdytystilassa, °C-15 - +43
Toiminta-alue lämmitystilassa, °C-22 - +24

Huoleton palvelumalli 39,90 € / kk

Lämpöpumppuratkaisut jatkuvalla palvelumallillamme on huolettoman kiinteistönomistajan valinta. Pääset nauttimaan sopivasta ja tasaisesta huonelämpötilasta sekä energiatehokkuudesta, ilman omistamisen huolia, ammattilainen apunasi. Säästö ilmalämpöpumpulla on noin 30 – 50 € kuukaudessa, riippuen lämmitysmuodosta.

MIKSI VALITA ILMALÄMPÖPALVELU?

Luotettavuus

Olemme kotimainen, luotettava ja vakavarainen kasvuyhtiö. Kuulumme Taalerin Kiertotalousrahastoon yhdessä emoyhtiömme Etelä-Suomen lämpöhuolto Oy:n kanssa. 

Palvelu

Palvelemme sinua aina lämmitykseen liittyvissä asioissa intohimoisesti ja ammattimaisesti. Jatkuva palvelu mahdollistaa tämän sinulle täysin veloituksetta. 

Hinta

Toimme markkinoille ainutlaatuisen ja edullisen tavan hankkia lämpöpumppu palveluna 39,90 € / kk. Lämpöpumppujen kuukausittainen energiansäästö on suurempi kuin palvelumaksu kuukaudessa.

Huolettomuus

Palvelusopimus on loistava tapa hankkia lämmitys-ja viilennyslaitteet ilman omistamisen huolia. Olemme valinneet pumppuun hinta- laatusuhteeltaan parhaat komponentit, josta on tuotteistettu Venti tuotemerkki. Vastaamme pumpun toiminnasta koko sopimuskauden ajan. Tästä syystä meillä on  yhteinen intressit pumpun laadusta. 

Ammattilainen

Olemme lämpöpumppualan uudistaja ja edelläkävijä yritys. Yhtiössämme on monipuolinen kokemus toimialalta ja se on sinulla käytettävissä. Olemme Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry:n jäsen.

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy on kotimainen kasvuyritys, joka toteuttaa ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita viilennys-ja lämmitysratkaisuja palveluna kiinteistöihin.