ESTIA R32 vesi-ilmalämpöpumppu

PYYDÄ TARJOUS

Miksi Lämpöpalveluiden valmiiksi asennettu ratkaisu?

Ilmalämpöpumput ovat yksi yksinkertaisimmista ratkaisuista kotien tai vapaa-ajan asuntojen lämmitykseen ja viilennykseen. Ammattilaisen suorittama asennus on tehokas ja sujuva prosessi, joka yleensä valmistuu yhden työpäivän aikana. Ilmalämpöpumpun käyttö on intuitiivista ja yksinkertaista, verrattavissa television ja muun kodinelektroniikan käyttöön.

Asennus on mahdollista suorittaa kaikkina vuodenaikoina. Talvella asennus saattaa olla jopa nopeampaa ja kustannustehokkaampaa, sillä kesän kuumimpien kuukausien aikana asennuspalveluiden kysyntä usein kasvaa, mikä voi johtaa pidempiin viiveisiin. Ammattilaisen asennuspalvelun valinta takaa laadukkaan ja tehokkaan asennuksen, joka maksimoi ilmalämpöpumpun hyödyt.

Energiatehokkuus

Ilmalämpöpumppumme tuovat tehokasta säästöä energiakulutukseen moniin perinteisiin lämmitystapoihin verrattuna. Lämpöpumpun käytöstä kiittää myös ympäristö.

Tehokkuus

Meiltä löytyy erikokoisia malleja niin viilennykseen kuin viilennykseen ja lämmitykseen. Pyydä maksutonta etäkartoitusta asiakaspalvelustamme!

f

Ominaisuudet

Useimmat lämpöpumpuistamme on varustettu kehittyneillä säätötoiminnoilla, kuten wifi-yhteydellä, jolla lämpöpumpun seuranta ja optimointi on helppoa oman älypuhelimen ja nettiyhteyden kautta.

Ilmalämpöpumppu myös kerrostaloon ja taloyhtiöön?

Viime vuosina ilmalämpöpumppujen asentaminen kerrostaloasuntoihin on kasvanut merkittävästi, ja yhä useammat ihmiset harkitsevat ilmalämpöpumpun hankintaa kotinsa viilentämiseksi kuumina kesäpäivinä. Olemme toimittaneet ilmalämpöpumppuja lukuisiin taloyhtiömuotoisiin kohteisiin. Kysy meiltä lisää halutessasi!

v

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Ota yhteyttä! Pyydä maksuton tarjous tai etäkartoitus ilmalämpöpumpusta tai asennuksesta.