fbpx

Helpoin tapa käyttää ilmalämpöpumppua

Lämpöpumpun palvelumallilla viilennät kotiasi vaivatta sekä rahaa ja energiaa säästäen. Jätä meille puhelinnumerosi oheisella lomakkeella, niin tarjoamme sinulle maksuttoman etäkartoituksen.

Meiltä saat ilmalämpöpumpun kotiisi asennuksineen jopa kahden viikon toimitusajalla. Lämpöpumpun ominaisuuksina on viilennys, lämmitys sekä etäohjaus wifin kautta. Hiljaiset ja tehokkaat ilmalämpöpumppumme säästävät sähköä ja ympäristöä asumisen mukavuutta tarjoten. Vastaamme laitteistoista täysimääräisesti palvelusopimuksen ollessa voimassa.

Palvelumallin hyötyjä

  • Ilmalämpöpumpun nopea toimitus asennuksineen
  • Toimintavarmuus ja huolettomuus
  • Edullinen kuukausihinta  – ei alkuinvestointia!
  • Säästöä energiankulutukseen
  • Ympäristöystävällistä viilentämistä ja lämmittämistä
  • Tiedossa olevat kustannukset pitkälle eteenpäin

Palvelumallin valitseminen ei tarkoita mistään luopumista, säästöä syntyy, kun tarkastelemme energia- ja huoltokustannuksia. Saattaa olla yllättävä tieto, että me suomalaiset vaihdamme keskimäärin asuntoa noin seitsemän vuoden välein. Palvelumallin erinomaisuus piileekin juuri tässä. Asukas joka talossa kulloinkin asuu, maksaa lämmitysjärjestelmästään juuri siltä ajalta, kun sitä käyttää.

  • Ennakointia ja säästöä 5-20 % lämmityskustannuksiin
  • Huolettomuutta kotiin ja talouteen
  • Suuri palvelus ympäristölle

Asiakkaiden kommentit

Viime kesä oli asunnossani tuskallisen kuuma. Päivittäisen asian pohtimisen jälkeen päätin tarttua tuumasta toiseen, ja hoitaa asian kuntoon ennen kesää 2019. Pitkitin asian hoitamista, koska minulla ei ollut aikaa perehtyä eri jäähdytyslaitteiden vertailuun. Teen työkseni it-ohjelmointia, joten tekninen osaamiseni on varsin erilaista. Löysin sattumalta netistä Ilmalämpöpalvelun. Koin heidän palvelunsa omakseni em. syistä, joten minun oli helppo ryhtyä sopimukseen heidän kanssaan. Tänä kesänä saa aurinko paistaa!

Matti, Helsinki

Ostimme vanhan 1964 rakennetun omakotitalon perikunnalta. Talo oli hyvin pitkälti alkuperäisessä kunnossa. Lämmitysmuotona oli suora sähkö ja lapsiperheeseen hieman epäkäytännöllinen avotakka. Saimme Ilmalämpöpalvelun ansiosta tasaisen huonelämpötilan, sekä toivottua säästöä lämmityskuluihin.

Sirpa ja Heikki, Kauhajoki

Etsin kahden auton autotalliini lämmitysratkaisua ja ajauduin Ilmalämpöpalvelun nettikauppaan. Asunnossani ja mökilläni on jo muutama vuosi sitten hankkimani ilmalämpöpumput, joten laitteen toimintaperiaate oli tuttu entuudestaan. Olin useammin ajatellut, että kunpa joku myisi pumppuja palveluperiaatteella, koska erityisesti mökkipumpussani on ollut talvisin ongelmia. Olin hieman yllättynyt kun huomasin, että Suomen ilmalämpöpalvelu on tällaisen palvelun kehittänyt ja että sen pystyin tilaamaan helposti verkkokaupasta. Tallissani pöhisee nyt Ilmalämpöpalvelun pumppu. Nyt seurailen, että kun pari muuta pumppua joskus lopullisesti laukeaa, taidan sitten vierailla uudelleen Ilmalämpöpalvelun verkkokaupassa

Leo Vantaalta

Toimitusjohtaja Kalle Lyytikäisen omakohtainen kokemus

Toimitusjohtajamme Kalle Lyytikäisen henkilökohtainen kokemus lämpöpumpuista syntyi omaa taloa rakentaessa. Kalle mietti pitkään, minkä lämmitysjärjestelmän hän taloonsa laittaisi.

Ilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu, maalämpöpumppu – miksi näitä eri järjestelmiä on niin paljon ja miten ne eroavat?

Naapuri liittyi kaukolämpöön, kannattaisiko se? Toisaalta maalämpöön investointi on aika kallis ja suora sähkölämmitys olisi halvempi perustaa. Mutta uudet talot eivät kuluta edes kovin paljon, vai kuluttavatko? Näiden samojen kysymysten äärellä on päivittäin varmasti moni rakentaja tai remontoija.

”Kyselin eri ammattilaisilta, mihin lämmitysjärjestelmään minun kannattaisi investoida. Kukaan ei maininnut koko prosessin aikana kertaakaan, minkälaisia vaikutuksia valinnoistani olisi ilmastolle” -kertoo Kalle.

Asia alkoi kiinnostaa niin paljon, että pian huomasin käyttäneeni lämmitysmuodon valintaan aikaa suhteessa eniten koko rakennusprojektissani. Valitsin lopulta talooni maalämmön, koska se soveltui talooni parhaiten, oli edullinen ja pystyin samalla kantaa korteni kekoon yhteisissä ilmastotalkoissa.

Valintaa tehdessään Kalle kuuli tuttavaltaan Lämpöpalveluista. Lämpöpalvelut etsivät tuolloin yhtiölleen toimitusjohtajaa. Kalle ajatteli, että tuolta paikalta jos jostakin, hän pääsisi todella vaikuttamaan näihin tärkeisiin asioihin.

”Minulle on tärkeää saada olla mukana kehittämässä yritystä, joka jakaa yhteisen vision hiilineutraalin Suomen rakentamisesta. On myös hienoa, että päivittäin voin olla aidosti muuttamassa ihmisten kulutustottumuksia”


Kalle Lyytikäinen
Toimitusjohtaja

Tilaa palvelu