Ilmavesilämpö 4,5 € / vrk

139,00 / kk

Ilmavesilämpöpumppu on energiatehokas päälämmönlähde vesikiertoiseen järjestelmään, soveltuen uudis -ja saneerauskohteisiin. Ilmavesilämpöpumppu tuo kompressoritekniikkaa hyödyntäen ulkoilmasta otetun energian veteen.

Vaillant-ilmavesilämpöpumput tarjoavat tehokkuutta hiljaisella toiminnalla ja matalalla energiakulutuksella. Laite on tyylikkäästi muotoiltu ja ympäristöystävällinen.

Katso sisältö

MIKSI VALITA ILMALÄMPÖPALVELU?

Luotettavuus

Olemme kotimainen, luotettava ja vakavarainen kasvuyhtiö. Kuulumme Taalerin Kiertotalousrahastoon yhdessä emoyhtiömme Etelä-Suomen Lämpöhuolto Oy:n kanssa.

Palvelu

Palvelemme sinua aina lämmitykseen liittyvissä asioissa intohimoisesti ja ammattimaisesti. Jatkuva palvelu mahdollistaa tämän sinulle täysin veloituksetta.

Hinta

Toimme markkinoille ainutlaatuisen ja edullisen tavan hankkia lämpöpumppu palveluna 139,00 / kk. Lämpöpumppujen kuukausittainen energiansäästö on suurempi kuin palvelumaksu kuukaudessa.

Huolettomuus

Palvelusopimus on loistava tapa hankkia lämmitys-ja viilennyslaitteet ilman omistamisen huolia. Olemme valinneet pumppuun hinta- laatusuhteeltaan parhaat komponentit, josta on tuotteistettu Vaillant Venti tuotemerkki. Vastaamme pumpun toiminnasta koko sopimuskauden ajan. Tästä syystä meillä on  yhteinen intressit pumpun laadusta.

Ammattilainen

Olemme lämpöpumppualan uudistaja ja edelläkävijä yritys. Yhtiössämme on monipuolinen kokemus toimialalta ja se on sinulla käytettävissä. 

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy on kotimainen kasvuyritys, joka toteuttaa ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita viilennys-ja lämmitysratkaisuja palveluna kotitalouksiin ja kiinteistöihin.