Yritys

Olemme lämpöpumppualan uudistaja ja edelläkävijä. Käytettävissäsi on yhtiömme monipuolinen kokemus toimialalta.  

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy on kotimainen kasvuyritys, Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy on kotimainen kasvuyritys, jonka visiona on hiilineutraalin Suomen rakentaminen energiaa säästämällä. Palvelemme sinua näissä asioissa ammattitaidolla. Asiakkaamme arvostavat huolettomuutta, nauttivat tasaisemmasta  terveellisemmästä huoneilmasta ilman omistamisen huolia aina kiinteällä kuukausihinnalla..

Me investoimme, sinä säästät!

Ilmasto on vääjäämättä muuttumassa. Ilmasto lämpenee ja hiilidioksidia tulisi vähentää ilmakehästä. Ilmaston lämpeneminen on meidän kaikkien yhteinen haasteemme, johon jokainen voi omilla teoillaan vaikuttaa. Lämpöpumpun hankinta on yksi suurimmista ympäristöteoista, joita me yksityiset ihmiset voimme tehdä.

Palvelumallin valitseminen ei tarkoita mistään luopumista, säästöä syntyy, kun tarkastelemme energia- ja huoltokustannuksia. Saattaa olla yllättävä tieto, että me suomalaiset vaihdamme keskimäärin asuntoa noin seitsemän vuoden välein. Palvelumallin erinomaisuus piileekin juuri tässä. Asukas joka talossa kulloinkin asuu, maksaa lämmitysjärjestelmästään juuri siltä ajalta, kun sitä käyttää.

Katso video asiakasreferenssistä!

”Viime kesä oli asunnossani tuskallisen kuuma. Päivittäisen asian pohtimisen jälkeen päätin tarttua tuumasta toiseen, ja hoitaa asian kuntoon ennen kesää 2019. Pitkitin asian hoitamista, koska minulla ei ollut aikaa perehtyä eri jäähdytyslaitteiden vertailuun. Teen työkseni it-ohjelmointia, joten tekninen osaamiseni on varsin erilaista. Löysin sattumalta netistä Ilmalämpöpalvelun. Koin heidän palvelunsa omakseni em. syistä, joten minun oli helppo ryhtyä sopimukseen heidän kanssaan. Tänä kesänä saa aurinko paistaa!  ”

Matti, Helsinki

”Ostimme vanhan 1964 rakennetun omakotitalon perikunnalta. Talo oli hyvin pitkälti alkuperäisessä kunnossa. Lämmitysmuotona oli suora sähkö ja lapsiperheeseen hieman epäkäytännöllinen avotakka. Saimme Ilmalämpöpalvelun ansiosta tasaisen huonelämpötilan, sekä toivottua säästöä lämmityskuluihin.”

Sirpa ja Heikki, Kauhajoki

”Etsin kahden auton autotalliini lämmitysratkaisua ja ajauduin Ilmalämpöpalvelun nettikauppaan. Asunnossani ja mökilläni on jo muutama vuosi sitten hankkimani ilmalämpöpumput, joten laitteen toimintaperiaate oli tuttu entuudestaan. Olin useammin ajatellut, että kunpa joku myisi pumppuja palveluperiaatteella, koska erityisesti mökkipumpussani on ollut talvisin ongelmia. Olin hieman yllättynyt kun huomasin, että Suomen ilmalämpöpalvelu on tällaisen palvelun kehittänyt ja että sen pystyin tilaamaan helposti verkkokaupasta. Tallissani pöhisee nyt Ilmalämpöpalvelun pumppu. Nyt seurailen, että kun pari muuta pumppua joskus lopullisesti laukeaa, taidan sitten vierailla uudelleen Ilmalämpöpalvelun verkkokaupassa”

Leo Vantaalta

Toimitusjohtaja Kalle Lyytikäisen omakohtainen kokemus.

Toimitusjohtajamme Kalle Lyytikäisen henkilökohtainen kokemus lämpöpumpuista syntyi omaa taloa rakentaessa. Kalle mietti pitkään, minkä lämmitysjärjestelmän hän taloonsa laittaisi.

Ilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu, maalämpöpumppu – miksi näitä eri järjestelmiä on niin paljon ja miten ne eroavat? 

Naapuri liittyi kaukolämpöön, kannattaisiko se? Toisaalta maalämpöön investointi on aika kallis ja suora sähkölämmitys olisi halvempi perustaa. Mutta uudet talot eivät kuluta edes kovin paljon, vai kuluttavatko? Näiden samojen kysymysten äärellä on päivittäin varmasti moni rakentaja tai remontoija.

”Kyselin eri ammattilaisilta, mihin lämmitysjärjestelmään minun kannattaisi investoida. Kukaan ei maininnut koko prosessin aikana kertaakaan, minkälaisia vaikutuksia valinnoistani olisi ilmastolle” -kertoo Kalle. 

Asia alkoi kiinnostaa niin paljon, että pian huomasin käyttäneeni lämmitysmuodon valintaan aikaa suhteessa eniten koko rakennusprojektissani. Valitsin lopulta talooni maalämmön, koska se soveltui talooni parhaiten, oli edullinen ja pystyin samalla kantaa korteni kekoon yhteisissä ilmastotalkoissa.

Valintaa tehdessään Kalle kuuli tuttavaltaan Lämpöpalveluista.  Lämpöpalvelut etsivät tuolloin yhtiölleen toimitusjohtajaa. Kalle ajatteli, että tuolta paikalta jos jostakin, hän pääsisi todella vaikuttamaan näihin tärkeisiin asioihin. 

”Minulle on tärkeää saada olla mukana kehittämässä yritystä, joka jakaa yhteisen vision hiilineutraalin Suomen rakentamisesta. On myös hienoa,  että päivittäin voin olla aidosti muuttamassa ihmisten kulutustottumuksia”

  • Kalle Lyytikäinen
    Toimitusjohtaja

MIKSI VALITA ILMALÄMPÖPALVELU?

Luotettavuus

Olemme kotimainen, luotettava ja vakavarainen kasvuyhtiö. Kuulumme Taalerin Kiertotalousrahastoon yhdessä emoyhtiömme Etelä-Suomen lämpöhuolto Oy:n kanssa.

Palvelu

Palvelemme sinua aina lämmitykseen liittyvissä asioissa intohimoisesti ja ammattimaisesti. Jatkuva palvelu mahdollistaa tämän sinulle täysin veloituksetta.

Hinta

Toimme markkinoille ainutlaatuisen ja edullisen tavan hankkia lämpöpumppu palveluna 39,90 € / kk. Lämpöpumppujen kuukausittainen energiansäästö on suurempi kuin palvelumaksu kuukaudessa.

Huolettomuus

Palvelusopimus on loistava tapa hankkia lämmitys-ja viilennyslaitteet ilman omistamisen huolia. Olemme valinneet pumppuun hinta- laatusuhteeltaan parhaat komponentit, josta on tuotteistettu Venti tuotemerkki. Vastaamme pumpun toiminnasta koko sopimuskauden ajan. Tästä syystä meillä on  yhteinen intressit pumpun laadusta.

Ammattilainen

Olemme lämpöpumppualan uudistaja ja edelläkävijä yritys. Yhtiössämme on monipuolinen kokemus toimialalta ja se on sinulla käytettävissä. 

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy on kotimainen kasvuyritys, joka toteuttaa ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita viilennys-ja lämmitysratkaisuja palveluna kotitalouksiin.