Asiakkaat kertovat

Asiakkaat kertovat
4.8 Yli 53 arvostelua
google
google
Aivan loistavaa palvelua ! Ammattitaitoinen ja asiakasläheinen myyjämme Eemil Määttä vastasi kartoituksesta ja selvitteli, millaista ilmalämpöpumppua liikkeeseen tarvittiin. Nopeasti hän sai järjestettyä meille ison, aivan mahtavan, tehdaskäyttöön tarkoitetun Toshiba ilmalämpöpumpun, joka oli niin tehokas, että vain yksin kykeni viilentämään koko kauppamme tilat. Enempää sisäyksikköä ei tarvittu, joten seinät säästyivät rei´iltä. Asentajat huippuluokkaa ja erittäin ystävällisiä. Jäänyt erittäin hyvä fiilis tästä firmasta. Plussana, ja myös koen erittäin tärkeänä, että asennuksen jälkeen edelleen myyjämme vastaa tiedusteluihin ja neuvonpyyntöihin. Ei ollenkaan ylimielisyyttä, eikä ammattiylpeyttä kenelläkään heistä. Suosittelen !
google
1.8.23 päivitetty arvostelu 5:een tähteen. Pumpun myynyt kaveri kävi asentamassa kouruliitoksen ulkoseinään.

Kilpailukykyinen hinta, asiantunteva katselmus ennen asennusta ja pikainen asennus. Yksi tähti pois siitä, että putkien ulkoseinän kouru kaksiosainen ilman kouruja sitovaa kiinnitystä. Alempi kouru valuu omia aikojaan alaspäin ja paljastaa alla olevat putket. Asentajan mukaan normikäytäntö, joskin naapurilla kourujen välissä liitos...
google
Ostin viilentävän ilmalämpöpumpun kerrostaloasuntoon. Materiaalin muutostyölupaa varten sain nopeasti ja se oli laadukasta. Asennus sovittiin nopeasti ja sujui hyvin. Ilmalämpöpumppu ollut nyt käytössä 3kk ja on toiminut hyvin. Olen hankintaani tyytyväinen.
google
Hyvä yhteydenpito, kartoituskäynnillä selvitettiin tarve ja päätettiin miten asennus tehdään. Asennus oli ammattitaitoinen ja työn jälki hyvää. Suosittelen!
google
Paras ostos asuntoon. Nyt viihtyy kotona kuumina kesäpäivinä.