Asiakkaat kertovat

Asiakkaat kertovat
4.8 Yli 54 arvostelua
google
Myyjä kuunteli mitä ominaisuuksia haluamme ja mitkä olivat meille tärkeitä asioita. Asennus tapahtui sovitun aikataulun mukaan, saimme hyvät tiedot millaiset asennustilat tarvittiin sujuvaan asennukseen. Asentajat huolehtivat tarvittavat suojaukset osaltaan ja siivosivat omat jälkensä viimistä murusta myöden. Erittäin asiallista toimintaa alusta loppuun. Vahva suositus!
google
Kaikki hoitui ammattimaisesti ajallaan.
google
google
google
Aivan loistavaa palvelua ! Ammattitaitoinen ja asiakasläheinen myyjämme Eemil Määttä vastasi kartoituksesta ja selvitteli, millaista ilmalämpöpumppua liikkeeseen tarvittiin. Nopeasti hän sai järjestettyä meille ison, aivan mahtavan, tehdaskäyttöön tarkoitetun Toshiba ilmalämpöpumpun, joka oli niin tehokas, että vain yksin kykeni viilentämään koko kauppamme tilat. Enempää sisäyksikköä ei tarvittu, joten seinät säästyivät rei´iltä. Asentajat huippuluokkaa ja erittäin ystävällisiä. Jäänyt erittäin hyvä fiilis tästä firmasta. Plussana, ja myös koen erittäin tärkeänä, että asennuksen jälkeen edelleen myyjämme vastaa tiedusteluihin ja neuvonpyyntöihin. Ei ollenkaan ylimielisyyttä, eikä ammattiylpeyttä kenelläkään heistä. Suosittelen !
google
1.8.23 päivitetty arvostelu 5:een tähteen. Pumpun myynyt kaveri kävi asentamassa kouruliitoksen ulkoseinään.

Kilpailukykyinen hinta, asiantunteva katselmus ennen asennusta ja pikainen asennus. Yksi tähti pois siitä, että putkien ulkoseinän kouru kaksiosainen ilman kouruja sitovaa kiinnitystä. Alempi kouru valuu omia aikojaan alaspäin ja paljastaa alla olevat putket. Asentajan mukaan normikäytäntö, joskin naapurilla kourujen välissä liitos...