Yksityisyyden suoja ja Tietosuojaseloste

Tämä on Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.
Laadittu 15.5.2019 Viimeisin muutos 15.6.2019

Rekisterinpitäjä

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy
Suutarilantie 61
00740 Helsinki
y-tunnus: 2986018-6
Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: [email protected]
Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.
Kerätyt henkilötiedot

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy kerää ja käsittelee henkilötietojanne kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme www.ilmalampopalvelut.fi käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen ja/tai osallistutte Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy:n järjestämiin kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.
Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy:n työntekijöillä ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.
Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.
Suomen Ilmalämpöpalvelu Oy:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.
Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet lampopalvelut.fi sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tallentamaan aikavälin, jonka aikana kävijää ei vaivata ‘uutiskirjeen tilaus’ -ponnahdusikkunalla.

Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikaisilla evästeillä pidetään tallessa esimerkiksi osoitetiedot, jotta käyttäjä ei joudu tallentamaan yhteystietojaan uudestaan ne kerran syötettyään kassalla.
Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Bronto: Bronto Software, LLC, Washington Building 324 Blackwell Street, Suite 410 Durham, NC 27701, USA
Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Criteo: Criteo CIL, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, France
Bazaarvoice:Bazaarvoice Inc. 10901 Stonelake Blvd, Austin, TX 78759, USA
Nosto: Nosto Solutions Oy, Bulevardi 21, 00180 Helsinki, Finland
Doubleclick by Google: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Pinterest: Pinterest Inc. 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-4904, USA
Twitter: Twitter Inc. 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA