Ilmalämpöpumppu loi asumismukavuutta myös kuumilla keleillä

Pauli Lahtisen ja Anna-Maria Kaari-Lahtisen uusi omakotitalo lämpenee kustannustehokkaasti maalämmöllä vesikiertoisessa lattialämmityksessä. Uudessa kodissa lämmitys on toiminut kuten pitää, mutta uuden asunnon miinuspuoleksi nousi lämpimillä keleillä asunnon kuumuus.

Palvelumalli teki ostopäätöksestä helpon

Ilmalämpöpumppujen vertailussa Lämpöpalveluiden malli herätti mielenkiinnon. Luvattu vaivattomuus oli päätöksessä suuressa osassa, kun vaihtoehtoja vertailtiin. Kaupoille ei tarvinnut lähteä tekemään valintoja tai vertailua, vaan asian pystyi jättämään ammattilaisten käsiin. Myös kotimaisuus oli positiivinen tekijä valinnassa.

Ostoprosessi itsessään kävi yhtä vaivattomasti, kuin yrityksen sivuilla annettiin ymmärtää. Sivujen kaavakkeen täyttämisestä tunnin sisällä tuli yhteydenotto, tilanne kartoitettiin ja viikossa uusi ilmalämpöpumppu oli paikallaan. Asennus tapahtui ammattimaisesti ja laite itsessään on vastannut odotuksia. Prosessi itsessään sujui niin helposti, että Pauli on meitä ehtinyt jo suositella ystävilleenkin.

Rauhallisin mielin tästä eteenpäin

Ilmalämpöpumppu toi juuri sitä asumismukavuutta, mitä varten se hankittiinkin. Kuumat kelit eivät enää häiritse, vaan asunnon lämpötilan saa juuri sellaiseksi, kuin haluaa. Mielenrauhaa tuo myös palvelumalli, jossa takuista tai laitteen toimivuudesta ei tarvitse murehtia. Pauli mainitsikin, ettei takuiden kanssa jumppaaminen ei houkuttele. Puhelinsoitto riittää ja Lämpöpalvelut hoitaa mahdollisen ongelmatilanteen.

”Tämä on tulevaisuuden juttu helppouden ja nopeuden takia. Tämä olisi pitänyt keksiä jo viisi vuotta sitten.”

Pauli Lahtinen & Anna Maria Kaari Lahtinen, Luvia, Omakotitalo

Haluatko kartoittaa Paulin asiakaskokemusta tarkemmin?
Ole häneen yhteydessä: pauli.lahtinen (at) ikkunaremontit.fi

v

Lähetä viesti