fbpx

Ilmalämpöpumppu asennettuna

Helpoin tapa käyttää ilmalämpöpumppua – toimitus jopa 2 viikossa

Haluaisitko ilmalämpöpumpun ilman kallista kertainvestointia, yllättäviä kustannuksia tai huolta toimivuudesta?

Palvelumallin hyödyt

  • Ilmalämpöpumpun nopea toimitus asennuksineen
  • Toimintavarmuus ja huolettomuus
  • Edullinen kuukausihinta  – ei alkuinvestointia!
  • Säästöä energiankulutukseen
  • Ympäristöystävällistä viilentämistä ja lämmittämistä
  • Tiedossa olevat kustannukset pitkälle eteenpäin

 

Alpic Air -ilmalämpöpumpun perusominaisuuksina viilennys, lämmitys sekä etäohjaus wifin kautta. Ne tarjoavat tehokasta viilentämistä tai lämmittämistä hiljaisella toiminnalla ja matalalla energiakulutuksella. Vastaamme laitteistoista täysimääräisesti sopimuksen ollessa voimassa. Palvelusopimuksen hinta vain 39,90 / kk. Vaihtoehtoisesti voit hankkia Vaillant-lämpöpumpun myös omaksi urakkatarjouksellamme. Nopein tapa hankkia ilmalämpöpumppu on tilata se suoraan verkosta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

Tilaa verkosta tai kysy lisää meiltä jättämällä yhteystietosi viereisellä lomakkeella!

Mitä palvelu sisältää?

Laitteet

Ilmalämpöpumpun, tarvittavat varusteet ja opastuksen laitteiden käyttöön

Mitoitus

Tilauksen jälkeen asentajamme suorittaa arviointikäynnin, jolloin varmistetaan laitteiden oikea ja tarpeenmukainen mitoitus

Asennus

Laitteet saapuvat muutaman viikon kuluttua tilauksesta, jolloin tulemme asentamaan laitteet ja tekemään loppusiivouksen.

Huolto

Palveluumme kuuluu myös laitteistojen säätö, määräaikaishuollot ja tarvittavat korjaukset, jotta sinun ei tarvitse huolehtia laitteistosta.

Usein kysyttyä

Jäikö jonkin asia askarruttamaan mieltäsi? Katso usein kysytyt kysymykset löydätkö sieltä vastauksen.

Mitä eroa on rahoituksella ja palvelusopimuksella?
Tutustu tästä rahoituksen ja palvelusopimuksen eroihin
Onko tämä totta?
Kyllä tämä on totta. Meillä on paljon toteutuneita projekteja ympäri Suomen. Myyntimme antaa tarvittaessa sinulle referenssiasiakkaidemme tietoja, joiden avulla voit varmistua puheidemme todenperäisyydestä.
Toimitteko koko Suomessa?
Kyllä, toimimme koko Suomessa. Asennukset järjestyvät mihin tahansa paikkakunnalle Suomessa. Myynnistämme voitte varmistaa tarkan toimitusajan paikkakunnallenne.
Mitä teen jos laitteisto ei toimi?
Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun, p. 020 730 5333 tai yhteys@ilmalampopalvelu.fi ja otamme teihin yhteyttä pikimmiten, jotta ongelma saadaan poistettua. Vasteaikamme vikatilanteissa on max. 12h vikatilanteen kriittisyys huomioiden.
Mikä on maksuehto?
Maksuehto on 14 pv netto. Laskutamme palvelumme kuukausittain.
Miten mitoitan oikean ratkaisun?
Laitteiston mitoittamiseen vaikuttaa olennaisesti kiinteistön koko ja aiempi kulutushistoria. Tämän pohjalta me varmistamme kulloinkin riittävän järjestelmän ja otamme siitä vastuun.
Voiko palvelu todella sisältää kaiken tähän hintaan?
Palvelumme sisältää kaiken suunnittelusta aina huoltoihin ja korjauksiin asti. Asiakkaan on todella helppo laskea omat kiinteät kulunsa ilman yllätyksiä.
Miten jäännösarvo määräytyy?
Siten että laitteen kokonaiskustannus on jaettu laitteen teknisen käyttöiän mukaan 108 kuukaudella. Jokainen kuukausittain maksettu palvelumaksu pienentää jäännösarvoa. Jäännösarvo on siis sitä pienempi, mitä pidempään sopimus on ollut voimassa.
Miten sopimuksen voi irtisanoa?
Sopimus on irtisanottavissa milloin tahansa. Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä maksetaan jäännösarvo.
Kuinka pitkä sopimus on?
Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja irtisanottavissa aina sopimuskausittain.
Kuinka pitkä takuu laitteistoissa on?
Vastaamme laitteistoista täysimääräisesti sopimuksen ollessa voimassa.
Kuinka kauan asentaminen kestää?
Asennustyöt kohteessa pyritään toteuttamaan yhden työpäivän aikana kiinteistön koosta riippuen. Vesi- ja lämpökatko pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä, tarvittaessa toteutamme väliaikaisen lämmityksen sähkökattilalla.
Mitä jää asiakkaan vastuulle?
Ilmalämpöpumppuratkaisussa asiakkaan vastuulle jää ainoastaan suodattimen imurointi noin 2-3 kertaa vuodessa.
Mitä jatkuva palvelu sisältää?
Palvelun sisältö on kattava; se sisältää suunnittelun, asennuksen, huollot ja korjaukset sopimuskauden aikana sekä konsultoinnin ja opastukset laitteen käytössä.

Asiakaskokemuksia

Lue asiakkaidemme kokemuksia.

Viime kesä oli asunnossani tuskallisen kuuma. Päivittäisen asian pohtimisen jälkeen päätin tarttua tuumasta toiseen, ja hoitaa asian kuntoon ennen kesää 2019. Pitkitin asian hoitamista, koska minulla ei ollut aikaa perehtyä eri jäähdytyslaitteiden vertailuun. Teen työkseni it-ohjelmointia, joten tekninen osaamiseni on varsin erilaista. Löysin sattumalta netistä Ilmalämpöpalvelun. Koin heidän palvelunsa omakseni em. syistä, joten minun oli helppo ryhtyä sopimukseen heidän kanssaan. Tänä kesänä saa aurinko paistaa!

Matti, Helsinki

Ostimme vanhan 1964 rakennetun omakotitalon perikunnalta. Talo oli hyvin pitkälti alkuperäisessä kunnossa. Lämmitysmuotona oli suora sähkö ja lapsiperheeseen hieman epäkäytännöllinen avotakka. Saimme Ilmalämpöpalvelun ansiosta tasaisen huonelämpötilan, sekä toivottua säästöä lämmityskuluihin.

Sirpa ja Heikki, Kauhajoki

Etsin kahden auton autotalliini lämmitysratkaisua ja ajauduin Ilmalämpöpalvelun nettikauppaan. Asunnossani ja mökilläni on jo muutama vuosi sitten hankkimani ilmalämpöpumput, joten laitteen toimintaperiaate oli tuttu entuudestaan. Olin useammin ajatellut, että kunpa joku myisi pumppuja palveluperiaatteella, koska erityisesti mökkipumpussani on ollut talvisin ongelmia. Olin hieman yllättynyt kun huomasin, että Suomen ilmalämpöpalvelu on tällaisen palvelun kehittänyt ja että sen pystyin tilaamaan helposti verkkokaupasta. Tallissani pöhisee nyt Ilmalämpöpalvelun pumppu. Nyt seurailen, että kun pari muuta pumppua joskus lopullisesti laukeaa, taidan sitten vierailla uudelleen Ilmalämpöpalvelun verkkokaupassa

Leo Vantaalta

Toimitusjohtaja Kalle Lyytikäisen omakohtainen kokemus

Toimitusjohtajamme Kalle Lyytikäisen henkilökohtainen kokemus lämpöpumpuista syntyi omaa taloa rakentaessa. Kalle mietti pitkään, minkä lämmitysjärjestelmän hän taloonsa laittaisi.

Ilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu, maalämpöpumppu – miksi näitä eri järjestelmiä on niin paljon ja miten ne eroavat?

Naapuri liittyi kaukolämpöön, kannattaisiko se? Toisaalta maalämpöön investointi on aika kallis ja suora sähkölämmitys olisi halvempi perustaa. Mutta uudet talot eivät kuluta edes kovin paljon, vai kuluttavatko? Näiden samojen kysymysten äärellä on päivittäin varmasti moni rakentaja tai remontoija.

”Kyselin eri ammattilaisilta, mihin lämmitysjärjestelmään minun kannattaisi investoida. Kukaan ei maininnut koko prosessin aikana kertaakaan, minkälaisia vaikutuksia valinnoistani olisi ilmastolle” -kertoo Kalle.

Asia alkoi kiinnostaa niin paljon, että pian huomasin käyttäneeni lämmitysmuodon valintaan aikaa suhteessa eniten koko rakennusprojektissani. Valitsin lopulta talooni maalämmön, koska se soveltui talooni parhaiten, oli edullinen ja pystyin samalla kantaa korteni kekoon yhteisissä ilmastotalkoissa.

Valintaa tehdessään Kalle kuuli tuttavaltaan Lämpöpalveluista. Lämpöpalvelut etsivät tuolloin yhtiölleen toimitusjohtajaa. Kalle ajatteli, että tuolta paikalta jos jostakin, hän pääsisi todella vaikuttamaan näihin tärkeisiin asioihin.

”Minulle on tärkeää saada olla mukana kehittämässä yritystä, joka jakaa yhteisen vision hiilineutraalin Suomen rakentamisesta. On myös hienoa, että päivittäin voin olla aidosti muuttamassa ihmisten kulutustottumuksia”


Kalle Lyytikäinen
Toimitusjohtaja

Asiakasvideo

Asiakkaamme kertovat videolla palvelusta

Haluatko kuulla lisää?

Tilaa maksuton kartoituskäynti

Ota yhteyttä! Mitä pikimmiten, sitä nopeammin alkaa säästö teidän osaltanne.

Kartoitus voidaan hoitaa myös videoneuvottelulla ilman lähikontaktia.