Vaillant-ilmalämpöpumppu jopa kahdessa viikossa!

Osta nyt ja maksa keväällä! 6 kk maksuvapaa ilman korkoja ja kuluja.

Haluaisitko Vaillantin ilmalämpöpumpun asennettuna suoraan kotiisi nopealla aikataululla? Vaillantin ilmalämpöpumput ovat laadukkaita ja tarjoavat ympäristöystävällistä viilentämistä ja lämmittämistä. Urakkahintamme 1890 € sisältää:

  • Laadukkaan Vaillant-ilmalämpöpumpun
  • Sisä- ja ulkoyksikön asennuksen
  • Käyttöopastuksen

Pyydä maksuton ilmalämpöpumpun etäkartoitus

Haluaisitko tietää, millainen ilmalämpöpumppu asuntoosi sopii ja miten se kannattaisi asentaa? Jätä meille tässä puhelinnumerosi, niin olemme yhteyksissä!

[libre-form id="1079"]

Vaillantin climaVAIR plus -ilmalämpöpumput 

  • Huonekohtainen ohjaus takaa parhaan käyttömukavuuden ja energiansäästömahdollisuudet
  • Ensiluokkaisen muotoilun ansiosta laite sulautuu tyylikkäästi kaikkiin sisätiloihin.
  • Lämmitys ja jäähdytys takaavat asumismukavuuden ympäri vuoden
  • Poikkeuksellinen energiansäästökyky: kausittainen tehokkuusluokka on jopa A+++
  • Uusi ympäristöystävällinen R32-kylmäaine täyttää uusimman EU-asetuksen vaatimukset

Vaillantin climaVAIR plus -ilmalämpöpumput kotikäyttöön

Vaillantin uusi climaVAIR-valikoima on ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitys- ja jäähdytysratkaisu Vaillantilta. Käyttömukavuus on erinomainen ja laitteen sijoittelu joustavaa.

climaVAIR plus -laitteiden tasapainoinen ja miellyttävä muotoilu mahdollistaa järjestelmän huomaamattoman integroinnin, ja laite sulautuu hyvin kaikkiin sisätiloihin.

Yksiköt asennetaan seinälle, jolloin ne eivät vie lattiapinta-alaa. Kiiltävän valkoinen etupaneeli ja hillityllä taustavalaistuksella varustettu digitaalinäyttö sopivat täydellisesti kaikkiin sisustustyyleihin.

climaVAIR plus -laitteissa käytetään R32-kylmäainetta, jonka lämmityspotentiaali on kolmanneksen pienempi kuin edellisten laitesukupolvien R410A-kylmäaineen.

Jopa A+++ -energialuokan climaVAIR plus -laitteet varmistavat, että kodin lämmitys tai jäähdytys tapahtuu energiatehokkaasti.

Etäohjaus mahdollistaa huonekohtaisen lämpötilan hallinnan, ja laitteet tukevat useita erilaisia käyttö- ja energiansäästöominaisuuksia.

Suodattimet ja kaikki sisäosat ovat helposti saavutettavissa, mikä mahdollistaa nopean ja helpon puhdistuksen ja huollon.