fbpx

Voiko ilma-vesilämpöpumpulla jäähdyttää?

Kun mietitään lämpöpumppujen käyttöä, monille ensimmäisenä mieleen tulee lämmittäminen. Mutta tiesitkö, että monet nykyaikaiset ilma-vesilämpöpumput voivat myös jäähdyttää asuintiloja?

Kyllä, ilma-vesilämpöpumppua voidaan käyttää myös viilentämään tiloja kesähelteillä. Tämä on erityisen kätevää, kun ulkolämpötila kohoaa ja sisätilat tuntuvat tukalilta. Viilennystoiminto tarjoaa nopean ja energiatehokkaan tavan pitää sisäilma miellyttävänä myös kuumimpina päivinä.

Jos olet etsimässä ilma-vesilämpöpumppua, joka tarjoaa myös jäähdytystoiminnon, esimerkkinä voidaan mainita Toshiba Estia. Tämä huippuluokan laite on suunniteltu lämmityksen ohella jäähdytyksen tarpeisiin seuraavasti:

  • Viilennystoiminto: Kaikki ESTIA R32 -yksiköt ovat tehdasasetuksena käännettävissä viilennykselle. Eristetyt putket ja kondenssiveden tyhjennysastia varmistavat, että laite toimii tehokkaasti ja turvallisesti.
  • Mukavuus: Toshiba Estia ei vain lämmitä, vaan tarjoaa tarvittaessa myös viilennyksen mukavuutta.
  • Korkea hyötysuhde: Viilennyksellä EER-arvo on jopa 4.37 @ Ilma 35°C / Vesi 18°C, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi konvektoriviilennykseen ja lattiaviilennykseen.

Olipa tarpeesi sitten lämmittää tai viilentää asuintilasi, Toshiba Estia on monipuolinen ja tehokas ratkaisu molempiin. Kun harkitset uuden ilma-vesilämpöpumpun hankintaa, muista ottaa huomioon myös tämä hyödyllinen ominaisuus! Meiltä saat Estian ja muiden ilma-vesilämpöpumppujen asennukset avaimet käteen -toteutuksella jopa muutaman viikon toimitusajalla.

v

Lähetä viesti