Yrityksille

Helpoin tapa yrityksille hankkia ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun käyttö yrityksessä tarjoaa useita etuja vähentäen lämmityskustannuksia ja parantaen työskentely- ja asiakastyytyväisyyttä toimitiloissasi. Lisäksi se lisää työhyvinvointia monin tavoin, esimerkiksi parantamalla sisäilman laatua. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lisälämmönlähde, jolla voi vähentää toimitilan lämpölaskua edullisesti ja helposti. Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinta on myös ympäristöystävällinen valinta.

Tarjoamme avaimet käteen -tyyppiset kustannustehokkaat asennukset ja toimitukset yrityksille niin ilmalämpöpumppujen kuin vesi-ilmalämpöpumppujen osalta.

Ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa kokonaisvaltaisesti kustannustehokkaan ratkaisun lämmön ja lämpimän veden tuotantoon, erityisesti vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän omaavissa toimitiloissa.

Rahoitus kätevästi Siemens Financial Servicesin kautta

Tarjoamme joustavat rahoitusmallit Siemens Financial Servicesin avulla. Rahoituksen kohteena oleva ilmalämpöpumppu toimii rahoituksen vakuutena, mahdollistaen yrityksesi omien varojen ja vakuuksien käytön ydinliiketoimintaan.

Leasing-sopimuksen kesto räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan, mikä helpottaa budjetointia. Rahoitusyhtiö  omistaa vuokrattavan ilmalämpöpumpun sopimuskauden ajan. Sopimuskauden päätteeksi sinulla on mahdollisuus lunastaa ilmalämpöpumppu yrityksellesi.

v

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Ota yhteyttä! Pyydä maksuton tarjous tai etäkartoitus ilmalämpöpumpusta tai asennuksesta.