fbpx

Yrityksille

Liehuuko firmasi salossa vihreä vai hiilenmusta lippu?

2020-luvulla puhutaan paljon hiilidioksidipäästöistä ja tullaan puhumaan vielä 2020-luvun jälkeenkin.

Energiavirasto julkaisee keväisin päästötiedot. Viime vuonna tuon raportin mukaan Suomen 30 tupruttelevinta yritystä vastasivat päästöillään hieman alle puolen osuutta koko valtion päästöistä. Tämä ei ole varmastikkaan se mairittelevin lista, jonne yritykset haluavat nimensä. Jos listalle joutuu, siitä viimeistään käy varmasti selväksi, että jotain olisi tehtävä.

Suosittelemme ajattelemaan aihetta jo hieman etukäteen, se olisi jälkikasvumme kannalta terveellisempää.

Jokaisen yrityksen on mahdollista helposti vaikuttaa siihen, heiluuko salossa vihreä vai hiilenmusta lippu. Pienillä asioilla on merkitystä, suurilla vielä isompi merkitys. Tärkein ponnahduslauta on tahtotila. On kaavailtu, että tulevaisuudessa jokaisessa junalipussa, tulitikkuaskissa taikka käsilaukussa on hintalapun vieressä tuotteen Co2 päästöt mainittuna. Kun tämä päivä koittaa, työntääkö myyntitiiminne päänsä pensaaseen, vai seisooko se rinta rottingilla? Olisiko syytä hoitaa oma osuus jo etukäteen ja näin vauhdittaa kehityksen edistymistä? Kuluttajien ilmastotietoisuus kasvaa päivä päivältä, ja se jos jokin, vaikuttaa ostopäätökseen kokoajan enenevissä määrin.

Kun yritystasolla puhutaan suurista päästöistä, se tarkoittaa myöskin sitä että asiat olisi mahdollista toteuttaa:

  • pienemmillä co2-päästöillä
  • energiatehokkaammin
  • edullisemmin
  • kestävän kehityksen mukaisesti

Tarjoamme helpon ratkaisun yrityksille

Olemme räätälöineet yritysasiakkaille sopivan palvelumallikonseptin. Kun meidät kutsutaan paikalle, teemme ensin alkukartoituksen. Välittömästi sen jälkeen mitoitamme sopivan laitteiston ja laskemme teille tarjouksen. Palvelusopimuskonseptimme mukaisesti teemme uuden laitteiston ja asennuksen investoinnin itse. Asiakkaanamme alat säästämään välittömästi kun uusi lämmitysjärjestelmä otetaan käyttöön.

Meitä kiinnostaa mitä jätämme taaksemme, kuinka laitteisto toimii ja säästääkö se asiakkaalle. Sen vuoksi toteutamme projektimme aina palvelusopimuksella, jolloin kaikki laitteiston elinkaaren aikana tarvittavat huollot ja korjaukset ovat meidän vastuullamme.

Yritysasiakkaanamme teidän on helppo keskittyä omaan prosessiinne, kun me hoidamme oman osuutemme. Pysyköön suutari lestissään.

Tilaa maksuton kartoituskäynti

Ota yhteyttä! Mitä pikimmiten, sitä nopeammin alkaa säästö teidän osaltanne ja voitte ylpeästi tiedottaa asiakaskuntaanne että olette hoitaneet oman kortenne kekoon.